Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci Merdan Yanardağ Bir An Önce Serbest Bırakılmalıdır

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Merdan
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Merdan Yanardağ’ın bir an önce serbest bırakılmasını istedi.
Cemiyetten şu açıklama yapıldı, “Kurgu videolar üreterek suç yaratmaya çalışma senaryolarını ülke olarak yaşadık ve ağır bedeller ödendi.  Tahmin edildiği şekilde seçimlerin ardından, yine benzer süreçlerin yaşatılmaya çalışıldığını, basın ve ifade özgürlüğünün her geçen gün keyfi, hukuk dışı uygulamalarla daraltılmak istenmesini esefle, kaygıyla izliyoruz”

Ülkemizde bağımsız gazetecilik yapmak her geçen gün zorlaşıyor

Son olarak, TELE 1 üzerindeki baskılar bitirilmeli ve TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ bir an önce serbest bırakılmalıdır. Basın üzerindeki baskı ve sindirme operasyonlarına son verilmelidir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)