Loading...
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Kitap ‘Engelsiz’

“Tebessüm Engel Tanımaz“ sloganıyla yola çıkan yazarı Halime Gürbüz, ilk

“Tebessüm Engel Tanımaz“ sloganıyla yola çıkan yazarı Halime Gürbüz, ilk engelsiz kitabını okuyucularla buluşturdu. Kara mizahın usta kalemlerinden Halime Gürbüz’ün hayatı ti’ye alan, hafif, yarım, eğik gülümseten deneme ve makalelerinin yer aldığı “Görmedim Duymadım Gülüyorum”, hafif de olsa eğlenceli ve fakat ağır doz bir farkındalık projesi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
TÜM ENGELLİLER OKUSUN DİYE
Görme engelliler ve diğer tür engelleri gereği (bedensel engelli, disleksik vb.) basılı eserlerden faydalanamayan bireyler için kitap, yazar tarafından seslendirildi ve müzikle bezendi. İşitme engelli yetişkinler için ise bir ilk olarak Türk işaret diline çevrildi.
Kendi içinde sesli kitap olma özelliği de taşıyan Görmedim Duymadım Gülüyorum, yazarın web sitesi üzerinden de bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan dinlenip izlenebiliyor.
TT OLDU
Tüm engelliler için bir farkındalık projesi olarak çıkarılan kitap, Türkiye Twitter listesinde de tt oldu. Günü en çok konuşulan başlığı olan kitap, farklı çevrelerden büyük ilgi ve övgü aldı. (BSHA)

Türk Sağlık Sen Gümüşhane’de İstifa Krizi! Türk Sağlık Sen Gümüşhane
Sıradaki Haber Türk Sağlık Sen Gümüşhane’de İstifa Krizi!