Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Ersoy : “Türkiye Algısı ile İlgili Çok Büyük Çalışmalar Yapmamız Gerekiyor”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 11. Büyükelçiler Konferansı’nda

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 11. Büyükelçiler Konferansı’nda (BKON) yaptığı konuşmada, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının yasalaştığını belirterek, “Türkiye algısı ile ilgili çok büyük çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.

Açılışta konuşan Bakan Ersoy, “Ajansın bölümleri içinde Türkiye’ye yolcu tedariki sağlayan ülkelerin tanımlaması yapılmış durumdadır. Bu ülke masalarında görevli arkadaşlarımız sizlerle yoğun mesai yapacak. Türkiye algısı ile ilgili çok büyük çalışmalar yapmamız gerekiyor.” diyerek ajansın çalışmaları konusunda kurumlar arası iş birliğinin önemine değindi.
TÜM DÜNYADA SİZLERİN DESTEĞİNİ GÖRÜYORUZ
Konferansta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) gibi kurumların, Türkiye’nin kültür mirasının korunmasına büyük katkı sağladığını belirterek, “Tüm dünyada sizlerin (Kültür ve Turizm Bakanlığı) desteğini görüyoruz” diye konuştu. (BSHA)

Hekim Birliği Sendikası Genel Başkanı Dr.Hatice Çerçi Balcı ve yönetim
Sıradaki Haber Sağlık Bakanlığı’nda Hekim Birliği’nin Kapsamlı Talep Dosyası Masaya Yatırıldı