Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi ve Aşçılık Öğrencileri, minik misafirleri ile birlikte pişirdi.
Anaokulu öğrencilerinden oluşan 25 kişilik grup, Aşçılık Uygulama Mutfağını ziyaret etti. Topluluk üyeleri ile buluşan minikler limonlu cheesecake, muffin, mısır gevrekli kurabiye ve profiteroldan oluşan dört çeşit lezzet hazırladı.
Çocukların, aşçılık mesleğini tanımaları ve sevmeleri için düzenlenen etkinlikte konuşan Gastronomi ve Aşçılık Öğrenci Topluluğu Başkanı Ali Tulgaç, “İnsanların yemek yerken mutlu olduklarını görmek ve onların yüzündeki tebessümün bir parçası olmak aşçılık mesleğinin en güzel yanı. Bu güzel duyguyu çocuklara aşılamak ve sevdirmek için böyle bir etkinlik düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. Minik öğrencilerle buluşmak çok keyifliydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
Minik Şefler Mutfakta


